De TV gids van vandaag voor NPO 3 - TVgids.nl (2024)

23:50 Penoza h Berry treft Boris bij de coach waar hij een opleiding krijgt.
01:35 Au pairs h Melanie voert een lastig gesprek met haar gastouders wat eindigt in tranen als haar gastvader iets zegt wat haar kwetst.
02:25 Wortelboer en Van Rossem h Maarten van Rossem en Emma Wortelboer hebben vakantiekriebels.
03:15 De beul van Twente h De daden van de beul van Twente worden steeds gruwelijker.
04:00 Jeugdjournaal met gebarentaal h Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. 04:22 Tekst-tv Nieuwsberichten in tekst.
05:31 Timmy tijd h Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. 05:35 Bumba h Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. 05:40 Hoi Duggee h Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. 05:50 Raad eens hoeveel ik van je hou De hele zomer lang genieten Hazeltje en zijn vrienden van heerlijke pruimen, maar op een dag hangen er ineens geen pruimen meer in de pruimenboom.
06:10 Ziggy en de zootram h Ziggy, een hele slimme krokodil, komt samen met Emily de olifant en andere vrienden elke dag met een speciale Zootram naar de dierentuin. 06:20 Tip de muis h Tip gaat met zijn moeder naar circusles. 06:45 Bing h Het is lunchtijd voor Bing, maar de enige banaan die er nog is, is te papperig om te eten. 06:50 Nurdys Animatieserie over vrolijke diertjes die op elkaar lijken, maar toch heel verschillend zijn.
07:05 Pingu in de stad h De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving. 07:12 Zin in Zappelin Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 07:15 Zin in Zappelin Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 07:16 Brandweerman Sam Brandweerman Sam en zijn vrolijke team uit Piekepolder zijn altijd voorbereid op elke noodsituatie en leren peuters van alles over brandveiligheid. 07:27 Zin in Zappelin Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 07:30 Kindertijd Gevarieerd kinderprogramma. 07:39 Zin in Zappelin Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 07:40 Anansi de spin Anansi is een slimme, blije en ondeugende spin die samen met zijn dierenvrienden avonturen beleeft in de bewerkte sprookjes uit Afrika. 07:49 Zin in Zappelin Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 07:55 Patsboemkledder De kandidaten spelen een memoryspel.
08:12 Zin in Zappelin Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 08:14 Zin in Zappelin Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 08:15 Shaun het schaap Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij. 08:25 Maya de Bij h Maya de Bij beleeft allerlei avonturen samen met de andere dieren in het bos. 08:35 Bob de bouwer Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop. 08:55 Het zandkasteel h Toto heeft blauw gras getekend.
09:10 Sesamstraat h De bekendste straat van Nederland! 09:35 Nelli en Nora h De hele camping is uitgelopen om de maansverduistering te bekijken. 09:40 Tik tak 2.0 h Remake van de Vlaamse kleuterserie. 09:50 Maan en ik h Animatieserie die zich afspeelt in een poppenhuis.
10:10 Bumba: Bravo Babilu De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. 10:20 Nurdys h Animatieserie over vrolijke diertjes die op elkaar lijken, maar toch heel verschillend zijn. 10:24 Timmy tijd h Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. 10:30 Bing h Bing en Pando willen nog één keer verstoppertje spelen voordat ze naar bed gaan. 10:36 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing h Tom heeft maar een wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten. 10:40 Hoi Duggee h Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen.
11:04 Peppa pig h Peppa en haar vrienden krijgen zwemles. 11:09 Peppa pig h Animatieserie met het vrolijke biggetje Peppa in de hoofdrol. 11:14 Olly, het kleine witte busje h Ronald Grump heft de busdienst van Stootstad op. 11:20 Nijntje en vriendjes h Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes. 11:25 Lief monster Lief Monster voelt zich nog wel eens buitengesloten, want hij is anders dan de rest en wil het anderen steeds naar de zin maken. 11:40 Sarah en Eend h Sarah (7) en haar beste vriend Eend spelen de hoofdrol.
12:00 Pop papierstad Animatieserie over kartonnen karakters in een kartonnen stad die elke aflevering iets anders in elkaar knutselen. 12:10 Olivia h Oma vertelt Olivia dat ze haar eigen tijdcapsule heeft, een rommelkist waarin ze spullen heeft verzameld uit haar verleden. 12:20 Masha en de beer Masha is geïnspireerd geraakt door de detective Sherlock Holmes. 12:27 Zin in Zappelin h Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 12:30 Zin in Zappelin h Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 12:31 Calimero Nieuwe avonturen van het kleine zwarte kippenkuiken, met op zijn kop een halve eierdop. 12:43 Zin in Zappelin h Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 12:45 Kindertijd h Gevarieerd kinderprogramma. 12:55 Zin in Zappelin h Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft.
13:00 Casper en Emma h Serie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. 13:10 Zin in Zappelin h Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 13:15 Mike de ridder De avonturen van de tienjarige Mike, die graag ridder wil worden. 13:27 Zin in Zappelin h Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 13:29 Zin in Zappelin h Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. 13:45 De smurfen h Schildersmurf mag een portret maken van Gargamels moeder. 13:55 Bollie en Billie h Gerard daagt Bollie uit.
14:10 Zo is Joey! h Joey is een echte grappenmaker en probeert alles met humor op te lossen, samen met zijn vrienden Olivia en Yassine. 14:20 Agent Binky: Huisdieren van het universum h Animatieserie over binnenkat Binky. 14:30 Bernard h Animatieserie over de ijsbeer Bernard. 14:35 Machtige Mike Animatieserie rond de antiheld Mike, een neurotische hond die er maar niet in slaagt de brutale dieren die zijn rust komen verstoren in de hand te houden. 14:40 De magische auto h Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. 14:55 Studio snugger h Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen.
15:10 Zappsport battle h Kindersportprogramma waarin kinderen kennis maken met verschillende soorten sporten.
15:30 Zappbios: Victoria's geheim Familie 3 Jeugdfilm. Na het overlijden van haar moeder verhuist de 8-jarige Victoria met haar vader naar een dorp in de bergen.
16:45 ZappSport kantine S h Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op elk sportgebied.
17:05 Klaas kan alles kort h Kjeld Nuis heeft in 2022 zijn eigen wereldrecord verbroken door in Noorwegen 103 kilometer per uur te schaatsen. 17:20 De dikke data show h Elke dag gamen: Fifa, Counterstrike, Fortnite. 17:40 Het verborgen eiland h Schipper Arend meldt over de marifoon dat er een lemsteraak is gestrand en krijgt de opdracht uit te zoeken van wie die is.
18:05 Checkpoint h Kunnen we iets maken om sneller uit bed te komen? 18:30 De faker op vakantie h Het mannen- en vrouwenteam nemen het tegen elkaar op op vakantie. 18:45 Het klokhuis Met een goed getrainde geest kun je superveel voor elkaar boksen.
19:00 Jeugdjournaal Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 19:25 Oogappels h Fabie is in alle staten alleen Pip wordt betrapt bij het stelen.
20:25 Geluk bij een ongeluk h Terwijl berger Peter een gestrande Porsche oplaadt, vraagt een bejaarde dame hem om hulp bij het oversteken.
21:15 3Doc: Coos en de colafles h Als Coos 25 jaar geleden, hij is dan dertien, met zijn vrienden zit te blowen aan de rand van een kanaal, gaat hij out en komt even later bij met een colafles in zijn achterwerk.
22:15 Sportlab Sedoc - De weg naar Parijs h Gregory Sedoc is in alle vroegte aanwezig bij de training van roeier Karolien Florijn op de Bosbaan in Amsterdam.
23:05 De beul van Twente h Verdachte Rudolf K. 23:55 Penoza h Nu Carmen de partij co*ke kwijt is, gaat Luther als onderpand naar de Mexicanen.
01:30 Geluk bij een ongeluk h Terwijl berger Peter een gestrande Porsche oplaadt, vraagt een bejaarde dame hem om hulp bij het oversteken.
02:20 Sportlab Sedoc - De weg naar Parijs h Gregory Sedoc is in alle vroegte aanwezig bij de training van roeier Karolien Florijn op de Bosbaan in Amsterdam.
03:05 Jeugdjournaal met gebarentaal h Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.
03:27 Tekst-tv Nieuwsberichten in tekst.
Primetime

Over NPO 3

NPO 3 is de derde zender van de Nederlandse publieke omroep (NPO).

De zender is vooralsnog gericht op ‘jong Nederland’, maar die invulling gaat per ingang van 2021 veranderen. Op dit moment zijn er in de ochtenden en middagen vooral kinder- en jeugdprogramma’s te zien. ’s Avonds brengt NPO 3 veel human interest, muziek, komedie en aandacht voor nieuwe media.

Kinderprogramma's op NPO 3

Overdag is NPO 3 er voor kinderen. Vanaf 6:30 uur ’s morgens tot 19:30 uur 's avonds zendt NPO 3 programma’s voor kinderen en jongeren uit in Zappelin en Zapp. Voorbeelden zijn de series Spanga’s, Brugklas en natuurlijk Sesamstraat en het NOS Jeugdjournaal. Een bekende presentator van jeugd-tv is Klaas van Kruistum van KRO-NCRV.

Jongvolwassenen

Voor jongvolwassenen zijn er op NPO 3 programma’s te zien als De Keuringsdienst van Waarde, The Graham Norton Show, 3 op Reis Spuiten en Slikken en series als The Pier. Op NPO 3 is een mix te zien tussen Nederlandse producties en vanuit het buitenland aangekochte programma’s. De meest succesvolle programma’s van NPO 3 zijn De Luizenmoeder en Zondag met Lubach. Ook de satirische talkshow Promenade is te zien bij NPO 3.

Omroepen die veel uitzenden op NPO 3 zijn BNNVARA, KRO-NCRV, AVROTROS en EO.

Vernieuwing

NPO 3 staat vooral voor jeugd en vernieuwing. De zender wordt ook wel de kweekvijver van de publieke omroep genoemd. Met het 3LAB is er zelfs een speciale themaweek waarin nieuwe programma’s getest worden voor televisie. Programma’s als De tiende van Tijl, Streetlab en Rambam komen voort uit deze week.

NPO Regio

Per 2021 verandert de invulling van NPO 3. Dan zal een groot deel van de programmering plaatsmaken voor programma’s van de regionale omroepen van Nederland.

NPO 3 is opgericht in 1988.

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A= Actualiteit

S= Sport

L= Live

H= Herhaling

= Nederlandse ondertiteling

De TV gids van vandaag voor NPO 3 - TVgids.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6397

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.