De TV gids van vandaag voor NPO 1 - TVgids.nl (2024)

23:45 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 00:05 De avondetappe S h Dione de Graaff spreekt met Sven Nys, Roxane Knetemann en voormalig Frankrijk-correspondent Saskia Dekkers over de Tour de France.
01:05 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 01:20 EenVandaag A h O.a. Wat moeten de democraten nu Joe Biden door lijkt te willen gaan als presidentskandidaat? 01:50 NOS Journaal met gebarentaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
02:20 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 02:35 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
05:55 Nederland in beweging h Beweeg mee met 'Nederland in beweging'.
06:10 MAX geheugentrainer h Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. 06:30 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 06:35 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 06:40 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 06:45 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 06:52 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
07:00 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 07:10 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 07:20 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 07:35 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 07:45 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 07:55 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
08:00 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 08:10 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 08:20 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 08:35 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 08:45 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
09:00 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 09:15 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 09:25 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 09:35 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 09:45 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
10:00 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 10:10 Nederland in beweging h Beweeg mee met 'Nederland in beweging'. 10:25 MAX geheugentrainer h Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. 10:40 NOS Debat over de regeringsverklaring Debat over de regeringsverklaring.
14:25 Tour de France 5e etappe: 177 km Saint-Jean-de-Maurienne - Saint-Vulbas. L S Tip De 177 kilometer tussen Saint-Jean-de-Maurienne en Saint-Vulbas zijn vrij vlak.
17:56 Politieke partijen h Zendtijd voor politieke partijen in Nederland. 17:58 Politieke partijen Zendtijd voor politieke partijen in Nederland.
18:00 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 18:15 EenVandaag A Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. 18:50 KVWeetjes Vegan kaas, het is een alternatief voor reguliere kazen.
19:05 Het beste van 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht h Tip Achteruitrijden was eind jaren 70 een van de populairste onderdelen van Te Land, Ter Zee En in de Lucht.
20:00 NOS Journaal L A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 20:35 Planet Earth Tip David Attenborough stelt in Planet Earth dieren voor die op bijzondere plaatsen leven, van heet tot koud en van hoog tot laag.
21:30 NOS Studio Fussball S Talkshow rond het EK voetbal in Duitsland.
22:05 De avondetappe S Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France.
23:05 NOS Journaal A Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 23:25 NOS Studio Fussball S h Talkshow rond het EK voetbal in Duitsland.
00:00 De avondetappe S h Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France.
00:50 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
01:15 EenVandaag A h Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland.
01:40 NOS Journaal met gebarentaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
02:10 NOS Journaal A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
02:30 NOS Journaal L A h Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
Primetime

Over NPO 1

NPO 1 is de grootste zender van Nederland en onderdeel van de Nederlandse publieke omroep (NPO). Op NPO 1 zie je voornamelijk nieuws, sport en breed amusem*nt.

Actualiteiten

Op het gebied van nieuwszie je op NPO 1 de journaals van de NOS, en ook actualiteitenprogramma’s zoals EenVandaag. Actualiteiten worden het hele jaar door ook besproken aan de tafels van talkshows alsM. Op vrijdagen Op1.

Evenementen

NOS doet op NPO 1 ook verslag van grote evenementen en gebeurtenissen zoals Koningsdag, Prinsjesdag, algemene beschouwingen en nationale herdenkingen. Andere omroepen zenden via NPO 1 ook grote evenementen uit zoals het Eurovisiesongfestival (AVROTROS), Pride Amsterdam (AVROTROS) en The Passion (EO/KRO-NCRV).

Sport

Sport op NPO 1 komt van NOS Sport, de sporttak van de NOS. Tijdens het voetbalseizoen zie je in Studio Sport de samenvattingen van de Eredivisie en de analyses in NOS Studio Voetbal. Grote evenementen zoals de Olympische Spelen en het WK Voetbal worden ook via NPO 1 uitgezonden. Verder verslaat NOS Sport onder meer wielrennen, hockey, schaatsen en tennis.

Amusem*nt

NPO 1 is ook de zender voor breed amusem*nt. Denk daarbij aan spelprogramma’s, consumentenprogramma’s en kwaliteitsseries. Grotere amusem*ntsprogramma’s die te zien zijn op NPO 1 zijn Heel Holland Bakt, Boer Zoekt Vrouw, Wie is de Mol en Maestro.

Calamiteitenzender

Tot slot is NPO 1 de calamiteitenzender van Nederland. Dat betekent dat als er zich een ramp voltrekt, je alle informatie via extra journaals op deze zender ontvangt.

De tv gids van TVgids.nl is al bijna twintig jaar dé plek om te zien wat er de komende tijd allemaal op televisie is. Bekijk het zenderoverzicht van de complete tv gids via de zenderbalk bovenin of wissel van dag om te zien wat er nog op televisie komt of al is geweest.

Wil je liever alleen zien wat er vanavond op televisie is? Gebruik dan onze Primetime pagina. Hier tonen we de programma’s die op tv zijn vanaf 19:00 uur.

Ben je meer geïnteresseerd in wat er nu en straks op televisie is? Daar helpen we je natuurlijk ook graag mee. Via onze overzichtelijke pagina laten we je zien wat er op dit moment op jouw favoriete tv zenders te zien is en wat er direct daarna zal beginnen.

Wil je meer controle over de tv gids? Pas hem dan aan naar jouw eigen voorkeuren door een gratis account aan te maken. Hier kun je zelf instellen welke zenders je wil zien en in welke volgorde. Daarnaast kun je meldingen aanzetten, zodat je de start van een favoriet televisie programma nooit meer hoeft te missen!

Legenda:

A= Actualiteit

S= Sport

L= Live

H= Herhaling

= Nederlandse ondertiteling

De TV gids van vandaag voor NPO 1 - TVgids.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6395

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.